Bästa inkomstförsäkringen bakgrund
Bästa inkomstförsäkringen logo

Konsumentförsäkring inkomstförsäkring


För dig som letar efter en billig och bra inkomstförsäkring så är Konsumentförsäkring ett mycket bra val att överväga.

Konsumentförsäkrings inkomstförsäkring i korthet

Få ekonomisk trygghet vid arbetslöshet med KonsumentFörsäkring inkomstförsäkring. Erbjudandet omfattar upp till 80% av din lön och kan komplettera a-kassan för att säkerställa din ekonomi. Med krav som svensk bosättning, medlemskap i en a-kassa och enkla ansökningsprocessen är det här valet som ger dig den nödvändiga skyddet du behöver.

  • Konsumentförsäkring inkomstförsäkring

Krav och erbjudande

Skaffa ekonomisk trygghet vid arbetslöshet med KonsumentFörsäkring inkomstförsäkring. Genom att teckna denna försäkring kan du få upp till 80% av din normala lön, vilket hjälper till att jämna ut det plötsliga inkomstbortfallet. Detta erbjudande fungerar som ett utmärkt komplement till a-kassan och ger dig extra ekonomisk stabilitet.

För att kunna dra nytta av fördelarna med KonsumentFörsäkring inkomstförsäkring måste du uppfylla vissa krav. Du behöver vara fast bosatt och arbeta i Sverige, ha ett svenskt personnummer samt vara mellan 21 och 55 år gammal. Dessutom måste du vara medlem i en a-kassa och ha en försäkringsbar inkomst mellan 30 001 kr och 90 000 kr. Genom att teckna försäkringen får du den trygghet du behöver för att kunna fokusera på att söka nytt jobb, utan att behöva oroa dig för ekonomin.

Med KonsumentFörsäkring inkomstförsäkring kan du få ekonomiskt skydd i upp till 300 dagar om du skulle förlora ditt jobb. Detta ger dig en känsla av lugn och ro samtidigt som du navigerar genom den arbetslösa perioden. Oavsett om du är anställd eller egenföretagare, kan du dra nytta av försäkringens förmåner och säkerställa att din ekonomi skyddas vid eventuell inkomstförlust.

Skaffa inkomstförsäkring hos Konsumentförsäkring

Sammanfattning av tips

Erbjudande

Gå in på Konsumentförsäkrings hemsida och se ditt erbjudande.

Läs villkoren

När du tecknar en inkomstförsäkring är det viktigt att ha koll på alla villkor.

Teckna online

Fyll i dina uppgifter, godkänn villkoren och och invänta en bekräftelse.

Omdöme

Bästa inkomstförsäkringen bakgrund

Intresserad av Konsumentförsäkring?

SE DITT PRIS