Bästa inkomstförsäkringen bakgrund
Bästa inkomstförsäkringen logo

Ledarna inkomstförsäkring


För dig som letar efter en billig och bra inkomstförsäkring så är Ledarna ett mycket bra val att överväga.

Ledarnas inkomstförsäkring i korthet

Ledarnas inkomstförsäkring erbjuder högsta möjliga ersättning för arbetslöshet, kompletterar a-kassan och skyddar din inkomst över 33 000 kr. Med krav på medlemskap i Ledarna och 12 månaders anslutning till en inkomstförsäkring, ger detta försäkringsskydd dig trygghet vid ofrivillig arbetslöshet. Välj Ledarnas inkomstförsäkring för ett pålitligt och omfattande skydd för din inkomst.

  • Ledarna inkomstförsäkring

Krav och erbjudande

Ledarnas inkomstförsäkring erbjuder ett omfattande skydd för dig som medlem i Ledarna vid ofrivillig arbetslöshet. Genom att komplettera a-kassan får du högsta möjliga ersättning för din inkomst över 33 000 kr. För att kvalificera dig för försäkringen krävs medlemskap i Ledarna samt att du har varit ansluten till en inkomstförsäkring av samma standard i minst 12 månader före arbetslösheten.

Med Ledarnas inkomstförsäkring får du trygghet och ekonomisk stabilitet vid eventuell arbetslöshet. Försäkringen ger dig en ersättning som kompletterar a-kassans inkomstrelaterade ersättning eller grundbelopp, och täcker den del av din lön som överstiger 33 000 kr. Med detta försäkringsskydd kan du vara säker på att din ekonomi är väl skyddad och att du kan upprätthålla en trygg tillvaro även under arbetslöshet.

Välj Ledarnas inkomstförsäkring för att dra nytta av fördelarna med en pålitlig och omfattande försäkring som ger dig ekonomiskt stöd och trygghet vid eventuell arbetslöshet. Ta steget mot en stabil ekonomisk framtid och försäkra din inkomst med Ledarnas inkomstförsäkring.

Skaffa inkomstförsäkring hos Ledarna

Sammanfattning av tips

Erbjudande

Gå in på Ledarnas hemsida och se ditt erbjudande.

Läs villkoren

När du tecknar en inkomstförsäkring är det viktigt att ha koll på alla villkor.

Teckna online

Fyll i dina uppgifter, godkänn villkoren och och invänta en bekräftelse.

Omdöme

Bästa inkomstförsäkringen bakgrund

Intresserad av Ledarna?

SE DITT PRIS